web analytics
Eating Pussy

Eating Pussy

Η απορία αναγνώστριας του Cosmopolitan: Τι σκέφτεται ο άντρας όταν καταδύεται εκεί κάτω;

Η απάντηση του Homo Ludens:

Kανένα πρόβλημα. Να το παραδεχτούμε: Στην υπόθεση «στοματικός έρωτας», σας έχουμε λίγο ριγμένες. Λίγο το κοινωνικό κατεστημένο, λίγο η ανατομία, τελικά όταν συγκρίνεις τα ποσοστά κατάδυσης εκεί κάτω για το κάθε φύλο, διαπιστώνεις ότι εσείς το κάνετε πιο συχνά από εμάς. Δεν λέω ότι δεν σας αρέσει. Αλλά σίγουρα σας αρέσει και να σας το κάνουν. Διαπιστώνετε όμως μια κάπως μικρότερη προθυμία από εμάς σε σχέση μ’ αυτήν που δείχνετε οι ίδιες.

Πριν σκαρφαλώσω, όμως, στο Γολγοθά και αρχίζω να αυτοσταυρώνομαι με σκουριασμένα καρφιά, μάρτυρας του ανδρικού πληθυσμού που αρνείται την αιδιολειχία, να εξηγηθώ: Κατ’ αρχάς φταίει το πώς προσεγγίζουμε οι δύο πλευρές το σεξ από τότε που ήμασταν ακόμη παιδάκια. Δυστυχώς ή ευτυχώς, υπάρχουν κορίτσια που επιμένουν να λένε «όχι», αλλά επειδή δεν μπορούν και να λένε όχι στα πάντα, βρίσκουν εναλλακτικές: «Δεν θα σου κάτσω σήμερα, αλλά θα σου πάρω μια…». Ποιος έφηβος, από την άλλη, θα ακούσει ποτέ τη φίλη του να του λέει «πάρε με τώρα» και θα απαντήσει «θα κρατήσω την παρθενιά μου, ευχαριστώ, ωστόσο μπορώ να σε γλείψω εκεί κάτω αν θες;». Από μικρή ηλικία, λοιπόν, καθιερώνεται μια ανισορροπία. Ο στοματικός έρωτας ως υποκατάστατο της διείσδυσης είναι μια απόλαυση που παίρνουν μόνο τα αγόρια.

 Από μικρή ηλικία καθιερώνεται μια ανισορροπία. Ο στοματικός έρωτας ως υποκατάστατο της διείσδυσης είναι μια απόλαυση που παίρνουν μόνο τα αγόρια.

Το λάθος μεγαλώνει κι άλλο από το εξής γεγονός: Είναι σύνηθες ο πιο προχωρημένος κολλητός, ο μεγάλος ξάδελφος ή και ο ίδιος ο μπαμπάς –όταν τα χρόνια περνούν και βλέπει τον κανακάρη του να μην μπορεί ούτε καν να αρθρώσει μια κουβέντα όταν βρίσκεται κοντά σε κορίτσια- να τον πάνε για την πρώτη του φορά σε μια επαγγελματία. Για να του φύγει το άγχος, βρε παιδί μου. Ε, εκεί, στους οίκους ανοχής, το στοματικό είναι μια υπηρεσία που παρέχεται μεν απ’ το σύνολο του κλάδου, διαφημίζεται όμως ιδιαίτερα –σαν κάτι το ξεχωριστό. Κοινώς, ο ξαναμμένος έφηβος μαθαίνει ότι χωρίς αυτό, δεν γίνεται. Και όταν βγαίνει έξω, το ζητάει.

Illustrations: Tom Poulton

Illustration: Tom Poulton

Μ ετά πάμε στην ανατομία. Όπως και να το κάνουμε, κάτι που έχει την όψη μπανάνας σε προδιαθέτει πιο εύκολα να το φας από κάτι που έχει την όψη κουφάλας δέντρου. Ή μυρμηγκοφωλιάς. Το αντρικό μόριο επίσης είναι πιο βολικό εκεί που βρίσκεται. Συντονίζεται εύκολα με το γυναικείο στόμα, είτε στα όρθια –αρκεί ένα γονάτισμα ή ένα σκύψιμο από την άλλη πλευρά, είτε και καθιστά. Στο αυτοκίνητο, για παράδειγμα, που μπορεί να σε πάει σε ένα ωραίο, σκοτεινό, ήσυχο μέρος, αλλά που και πάλι δεν βολεύει, ειδικά αν είναι μικρό πόλης, ο στοματικός έρωτας που δίνει η γυναίκα στον άντρα είναι μια εύκολη και ευχάριστη λύση. Το αντίστροφο είναι ένα Sudoku για προχωρημένους. Πού θα μπουν τα πόδια; Λυγισμένα ή τεντωμένα; Πόσο ανοιχτά; Τι θα βάλουμε κάτω από τη λεκάνη για να σηκωθεί λίγο; Πόσο χαμηλά πρέπει να κάτσω για να μην πιαστεί ο σβέρκος μου; Πού θα μπει το υπόλοιπο σώμα μου; Εφιάλτης…

 Πού θα μπουν τα πόδια; Λυγισμένα ή τεντωμένα; Πόσο ανοιχτά; Τι θα βάλουμε κάτω από τη λεκάνη για να σηκωθεί λίγο; Πόσο χαμηλά πρέπει να κάτσω για να μην πιαστεί ο σβέρκος μου; Πού θα μπει το υπόλοιπο σώμα μου;

Κι έπειτα είναι και όλα αυτά που μας τραβούν στο άλλο φύλο. Και οι δύο κοιτάζουν το πρόσωπο. Εσείς θα κοιτάξετε και πλάτες, κοιλιακούς, μπράτσα, αλλά ξέρετε να εκτιμάτε κι ένα καλοσχηματισμένο φαλλό. Εμείς πάλι, θα κοιτάξουμε στήθος, οπίσθια, πόδια, αλλά το αιδοίο; Χμ, όχι δεν είναι το σημείο του σώματός σας που θα μας κάνει τη διαφορά. Αλλά ας βάλουμε μια τελεία σε όλα αυτά που μας αποτρέπουν από το να κάνουμε στοματικό και ας πάμε στα ωραία.

 

TomPoulton_TP_64

Illustration: Tom Poulton

T α χρόνια περνούν, εμείς οι άντρες σοβαρεύουμε και αρχίζουμε να εκτιμάμε μερικά καινούργια πράγματα στο σεξ. Όπως, για παράδειγμα, την απόλαυση του να δίνεις απόλαυση. Κάποιοι το κάνουν με ιδιοτελή κριτήρια αρχικά: «Αν της κάνω στοματικό, θα μου κάνει στοματικό». Ας ξεπεράσουμε τον τελικό σκοπό και ας το δούμε πιο σφαιρικά. Δίνουμε ικανοποίηση, άρα σας προδιαθέτουμε να περάσετε πιο καλά μαζί μας, να απελευθερωθείτε, να μας επιτρέψετε περισσότερα, άρα τελικά εισπράττουμε κι εμείς ικανοποίηση. Όλοι χαρούμενοι. Όλα καλά. Να ρέουν τα υγρά.

Μετά υπάρχει και ο πρακτικός λόγος. Κάποτε δεν θα αντιπροτείναμε στοματικό αντί για σεξ, γιατί είχαμε άλλες ανάγκες (ήμασταν έφηβοι, γαμώτο). Όσο γερνάμε όμως, μπορεί καμιά φορά το σεξ να μας πέφτει βαρύ. Ειδικά μετά από εκείνο το 8×8 με την ομάδα που κράτησε τελικά μια ώρα παραπάνω απ’ όσο υπολογίζαμε. Αντί για σεξ με το που γυρίζουμε σπίτι, προσφέρουμε το υποκατάστατο και πέφτουμε και οι δύο ήσυχοι για ύπνο.

 Ας ξεπεράσουμε τον τελικό σκοπό και ας το δούμε πιο σφαιρικά. Δίνουμε ικανοποίηση, άρα σας προδιαθέτουμε να περάσετε πιο καλά μαζί μας, να απελευθερωθείτε, να μας επιτρέψετε περισσότερα, άρα τελικά εισπράττουμε κι εμείς ικανοποίηση.

O πιο σημαντικός, όμως, λόγος για να το κάνουμε, είναι για την ίδια του την ιεροτελεστία. Για το ένα ακόμη κάστρο που θα εκπορθήσουμε. Για το πόσο σπουδαίοι εραστές είμαστε. Για την ικανοποίηση στο άκουσμα της ατάκας «μωρό μου, κάνεις το καλύτερο γλειφομούνι». Κάποιες θα το εκτιμήσουν περισσότερο, κάποιες λιγότερο, αλλά όταν πέσει πάνω σε μια από τις πρώτες, ο σωστός ο εραστής οφείλει να μπορεί να ανταπεξέλθει όσο καλύτερα μπορεί. Αν σκεφτεί «εντάξει, έχω τέτοια διάρκεια και τέτοιο μέγεθος που θα ξεχάσει ότι δεν χώθηκα κάτω από τα μπούτια της, να ψάχνω την κλειτορίδα με τη γλώσσα μου, πίσω από τρίχες μεσ’ στα σκοτάδια», έχει χάσει το παιχνίδι. Οφείλει να καταδυθεί, να ψάξει, να γλείψει και να δώσει στην παρτενέρ του τη δυνατότητα να του ζητήσει πράγματα, ακόμη και να της διδάξει κόλπα, αν εκείνη δεν τα γνωρίζει. Και βέβαια, επειδή η πραγματική, η μέγιστη, η θεϊκή απόλαυση είναι ο συγχρονισμός, να τη γυρίσει σε ένα 69, τη στάση που ανακαλύφθηκε για να εξαλειφθούν μία και καλή οι όποιες δικαιολογίες κατά του στοματικού απ’ οποιαδήποτε πλευρά. Και να τελειώσουν και οι δύο ταυτόχρονα.